Hockeysters op koers

BUSSUM - Het gaat de goede kant op voor de hockeysters van Gooische. De Bussumse vrouwen kunnen zo langzamerhand gaan warmlopen voor de play-offs. Afgelopen weekend werd er wederom gewonnen: zonder al te veel problemen werd Bennebroek met 4-1 aan de kant gezet.

De hockeysters herstelden goed van de nederlaag van een week geleden. De ploeg had het duel zo goed als het hele duel onder controle. De Bussumse vrouwen kwamen dan ook al vroeg op voorsprong. Na de eerste treffer leek het team heel even terug te zakken, maar voor rust was de zege toch al zo goed als zeker. Na de eerste helft stond er een 3-1 voorsprong voor de Bussumers op het scorebord. Na de rust bleef de ploeg sterk doorgaan en volgde er wederom een hele reeks kansen. De Bussumers konden één van de kansen benutten en stelden zo de zege zeker.

Heren denderen door
Als koploper maken de hockeyheren vooralsnog geen fouten. De Bussumse nummer één, met ondertussen een voorsprong van 7 punten, won afgelopen weekend met 5-1 van het veel lager geklasseerde Groen-Geel. Groen-Geel kwam nog wel brutaal op voorsprong, maar zakte daarna terug. De Bussumers konden het spel vervolgens overnemen en de voorsprong overpakken. De ploeg had vervolgens geen problemen meer en was al snel zeker van de zege.