Afbeelding
Foto: Stefan van Hees

Nieuwe plek voor Fotoclub Argentum

Algemeen

BUSSUM - Fotoclub Argentum is verhuisd naar wijkcentrum Uit-Wijk aan de Dr. Schaepmanlaan 10-12/hoek Ceintuurbaan. Tweemaal per maand - op maandag van 19.30 tot 21.30 uur - komen de leden samen.

Fotoclub Argentum is al vijftig jaar een club van enthousiaste amateurfotografen uit Gooise Meren. Zowel de beginnende als ervaren fotograaf kan lid worden. Fotoclub Argentum organiseert allerlei activiteiten voor haar leden. De activiteiten van de club bestaan onder andere uit gezamenlijk fotograferen en foto’s van elkaar en anderen bekijken en bespreken. Vier keer per jaar komt er een fotograaf om het werk van de leden te beoordelen. Er zijn excursies, worden workshops gegeven over een thema en leden gaan in kleine groepjes met elkaar op stap om te fotograferen.

Nieuwe leden zijn altijd welkom. Ben je als hobbyfotograaf geïnteresseerd geraakt, kijk dan eens op www.fotoclubargentum.nl. Daar staat ook het programma voor komend seizoen. Meer informatie? Stuur een mail naar info@fotoclubargentum.nl en meld je aan voor een vrijblijvende avond op de fotoclub.

Uit de krant