Geen geluk voor BHC/SDS'99

BUSSUM - Een vervelende nederlaag afgelopen weekend voor de handballers van BHC/SDS'99. De Bussumers verloren met 27-30 van concurrent 't Fortuin/VVW. Vooral pech stond de Bussumers tegen.

De Bussumers speelden naar behoren, maar hadden ook problemen met de tegenstander. Het duel tussen de twee ploegen was steeds spannend. Vooral voor rust speelden de Bussumers goed en werd er goed tegenstand geboden aan de tegenstander. Toch waren er momenten waarop de Bussumers even wat terugzakten. Dat zorgde ervoor dat VVW kansen kreeg en zodoende ook op voorsprong on komen. De marges bleven echter krap. Na de eerste helft stond VVW slechts één puntje voor op BHC/SDS'99. Na de rust was het anders. Het duel bleef spannend. BHC/SDS'99 vergat echter veel afspraken na te komen. Vooral de achterhoede maakte enkele foutjes. Daardoor bleef de voorsprong van de tegenstander staan.