Afbeelding

BFC kent geen problemen

Algemeen

BUSSUM - Goal na goal zondag voor de voetballers van BFC. De Bussumse derdeklasser herstelde de zeperd van een week geleden tegen Roda '46 deze week met een afgetekende 8-0 zege op het veel lager geklasseerde Waterwijk.

De tegenstander had geen moment wat te vertellen. BFC was veel beter en had al meteen het betere van het spel. Met volop aanvallen zorgden de Bussumers al snel voor gevaar. Toch duurde het even voordat BFC ook kon scoren, eerst was vooral de laatste pass nog onscherp. Halverwege de eerste helft lukte het BFC toch. En toen was het hek ook meteen van de dam. Eerst kon Sander Waterland een rebound tegen de touwen werken. Enkele goede aanvallen later werd de score nog groter: Dico Knevel, Julian van der Lek en Sander Waterland zorgden voor de 4-0 ruststand.

Na de thee bleef BFC goed doorzetten en was het voetbal met vlagen erg goed. Vlak na rust kon Sander Waterland op aangeven van Tom Beekman ook z'n derde goal van de dag maken. Voor de Almeerders was er geen houden meer aan: BFC zette door en kreeg kans op kans. Na een uur voetballen kon Rob Boel de score op 6-0 zetten. Met deze comfortabele voorsprong op zak maakte BFC wat meer foutjes en was ook de scherpte voor het doel van de tegenstander wel verslapt. Toch gaf de slotfase de toeschouwers nog wat redenen om even op te veren. Ze werden vermaakt met nog twee treffers. Eerst kon Rowell van der Meer na een goede pass van Jeroen Olthof de zevende treffer maken. De laatste goal was voor Dwight Oehlers. Met een goed en beheerst schot werd de 8-0 compleet gemaakt.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief