DOC verspeelt voorsprong

BUSSUM - Een sterke eerste helft met goed korfbal, maar toch geen zege voor de korfballers van DOC afgelopen weekend. De Bussumers hadden genoeg kansen tegen het Amsterdamse Vlug & Vaardig, maar kwamen met 11-14 toch net tekort.

Dat DOC het duel afgelopen weekend verloor, mag een domper genoemd worden. De Bussumers speelden vooral voor rust erg goed en maakte aanspraak op de zege. Na een wat zoekende start namen de Bussumers het duel over en kon het met een sterke fase een voorsprong op het scorebord zetten. Vlak voor rust zakte de ploeg even terug, maar met een 9-6 voorsprong zette DOC een goede stap.

Na de rust werd echter alles anders. DOC had veel problemen met het afronden van kansen en V&V kwam goed terug. De Amsterdammers namen zelfs een voorsprong over. DOC probeerde dat nog ongedaan te maken, maar het ontbrak de ploeg aan kracht om nog terug te komen. De Bussumse achterstand betekende daarom meteen ook een nederlaag voor de ploeg.