Bussumse sport van het weekend

Geen problemen voor korfballers

Het eerste korfbalduel van het jaar heeft zaterdag een goed resultaat opgeleverd voor de korfballers van DOC. De Bussumers wonnen van Argus: 8-15. Waar Argus het eerste duel nog wel kansen had tegen de Bussumers, waren de kansen nu al snel verkeken. DOC startte voortvarend en kon voor rust al een comfortabele 4-9 voorsprong op het scorebord zetten. Na rust leek Argus heel even terug te komen, maar DOC bleef sterk en kon zonder grote problemen de zege zeker stellen.

Zaalvoetballers zonder punten

Genoeg kansen, maar toch geen zege voor de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling vlak voor het weekend. De Bussumers speelden goed, maar vergaten te scoren. Dat werd door het sterke Kawin afgestraft: 1-5. Het ontbrak de Bussumers aan het vernuft om de kansen af te ronden. Aan de ene kans was de keeper van de tegenstander erg sterk, aan de andere kant waren de Bussumers onscherp. De tegenstander was een stuk doortastender en pakte voor rust al een 0-2 voorsprong. Na de thee probeerden de Bussumers wat terug te doen, maar gaf de tegenstander al snel de genadeklap.