Zure nederlaag BHC/SDS'99

BUSSUM - Vooral doordat de ploeg wat gehavend was heeft BHC/SDS'99 zondag geen punten kunnen pakken tegen Tonegido. De Bussumse handballers maakten wel kans op de zege, maar kwamen op het laatst net tekort: 19-20.

BHC/SDS'99 startte met wat gerommel. De Bussumers kregen wel al snel kansen, maar faalden en maakte ook wat fouten. Datzelfde gold ook voor de tegenstander, maar de ploeg kon het spel als eerste verbeteren en zetten BHC/SDS'99 ook op achterstand. Daarna begonnen de Bussumers ook goed te spelen. BHC/SDS'99 werd langzaamaan beter en pakte ook een voorsprong. Ondanks dat het spannend bleef konden de Bussumers voor rust met 12-9 een gaatje slaan.

Na de rust leek er amper wat aan de hand voor de Bussumers. BHC/SDS'99 kon de voorsprong goed vasthouden en had kansen om verder weg te lopen, maar vergat dat. Dat kwam de ploeg duur te staan. De tegenstander speelde de slotfase met een tandje extra en kon alsnog helemaal terugkomen. Op het allerlaatste moment pakte de ploeg een voorsprong en bleef BHC/SDS'99 zonder punten achter.