Afbeelding

Zeldzame nederlaag hockeyers

Algemeen

BUSSUM - Met een nederlaag hebben de Bussumse hockeyers van Gooische afgelopen weekend slechte zaken gedaan aan kop van het klassement. De ploeg gaf de concurrenten de kans om de achterstand tot op slechts één punt te brengen; de Bussumers verloren zelfs van de veel lager geklasseerde streekgenoot HMHC: 1-3.

De Bussumers zagen de eerste zo comfortabele voorsprong op de concurrenten verdampen, maar dat het vooral aan de ploeg zelf te danken. De streekgenoot bleek zondag een stuk adequater te hockeyen en kon een voorsprong pakken. De voorsprong bleef tot het slot toe staan, de Bussumers dropen teleurgesteld af.

Ook nederlaag hockeysters
De hockeysters hebben afgelopen weekend hun eerste plaats af moeten staan aan concurrent HBS. De Bussumers verloren van het een stuk lager geklasseerde Alliance met 1-3 en staan daardoor weer een paar punten achter op de concurrent.
De Bussumers hadden, na het goede spel van de afgelopen weken, een goede kans om de eerste plaats tot de kerst vast te houden en zo zeker tot en met maart boven aan het klassement te staan. Maar de kansen waren zondag al snel verkeken. De Bussumers werden verrast door het sterke spel van de tegenstander en kwamen zelf amper aan goed hockey toe. De tegenstander kon door hard werken zonder al te veel problemen aan een voorsprong werken. De ploeg kon deze op karakter over de streep trekken.

Uit de krant