Afbeelding

Berdos verrast BHC/SDS'99

Algemeen

BUSSUM - Het slecht presterende en daarom veel lager geklasseerde Berdos heeft zondag de handballers van BHC/SDS'99 verrast. Anders dan de afgelopen weken speelden de Bussumers nu slecht en werd er met 22-25 verloren.

Waar BHC/SDS'99 de afgelopen weken zo sterk speelde, zo slecht was het spel afgelopen weekend. BHC/SDS'99 kreeg maar amper vat op de tegenstander. De Bussumers pakten nog wel een voorsprong, maar na de eerste twee goals begon ook Berdos te scoren. BHC/SDS'99 had problemen en moest steeds achter de tegenstander aanlopen.

Toch bleven de marges tussen de twee steeds krap; Berdos had steeds slechts een voorsprong van een paar punten. Het ontbrak BHC/SDS'99 echter aan kracht om toe te slaan en de achterstand ongedaan te maken. Heel even leken de Bussumers terug te komen, maar ook daarna kon Berdos de rug weer rechten en wederom toeslaan. Dat maakte het al snel zeker dat Berdos de punten voor de neus van BHC/SDS'99 weg zou snoepen. Wat er ook gebeurde, de Bussumers hadden geen enkele kans.

Uit de krant