Afbeelding

Allen Weerbaar zou FC Hilversum graag helpen

Algemeen

BUSSUM - De Bussumse voetbalclub Allen Weerbaar zou graag FC Hilversum helpen het voortbestaan te garanderen. Dat laat AW-bestuurder Mustafa Kocak weten. 

De ex-topklasser heeft grote problemen nu het eerste elftal na ongeregeldheden voor de rest van het jaar wordt geschorst door voetbalbond KNVB. Dat heeft als gevolg dat de club amper nog geld ontvangt. "Allen Weerbaar heeft net wat meer dan een jaar geleden hetzelfde meegemaakt. Dat was erg zwaar, maar we hebben het gered. Vooral omdat we zelf ook erg hard gewerkt hebben. We zouden FC Hilversum graag helpen om dat ook voor elkaar te krijgen. Dat hebben we ook aangeboden, maar ze moeten nog op ons aanbod reageren", aldus Kocak. 

De AW-bestuurder denkt zelfs dat de twee clubs zouden kunnen gaan samenwerken. "We zouden elkaar enorm kunnen versterken. Ons ledenaantal neemt toe en we hebben vernomen dat het daar allemaal terugzakt. Aan de andere kant hebben ze daar veel goede velden, onze club heeft een veldentekort. Daar zouden we best over kunnen praten als ze op ons aanbod reageren." 

Uit de krant