Hockeyers zetten knap door

BUSSUM - Op jacht naar de overgangsklasse gaat het de goede kant op met de hockeyers van Gooische. De Bussumse ploeg boekte zondag een knappe 3-1 zege op concurrent Roomburg en vergrootte daarmee de voorsprong op de voornaamste concurrenten tot 4 punten. Ook was het spel van de ploeg zondag wederom sterk.

Cadeau kregen de hockeyers de punten geen moment. Roomburg legde de Bussumers meerdere keren het vuur na aan de schenen en speelde goed hockey. De Bussumers moesten af en toe een tandje opschakelen om druk te kunnen zetten op de achterhoede van de tegenstander. Dat lukte de ploeg met verve. Ondanks dat het duel spannend was, werd vooral na rust steeds meer zeker dat de Bussumers de punten zouden pakken. De zege voor de ploeg was daarom meer dan terecht.

Hockeysters terug aan kop
Met een krappe zege op nummer laatst AMVJ staan de hockeysters weer even op de eerste plaats. De Bussumers wonnen afgelopen weekend met 3-2 en achterhaalden daardoor concurrent HBS. Vooral de eerste helft van de Bussumers was erg sterk. De ploeg was heer en meester en kon zonder al te veel problemen een 2-0 voorsprong op het scorebord zetten. Na de rust volgende ook meteen een derde Bussumse goal. Daarna zakte het speltempo wat terug en kon AMVJ wat terugdoen. Het terugzakken leek Gooische even duur komen te staan, omdat AMVJ steeds meer aandrong en kansen had op de 3-3. Toch konden de Bussumers goed standhouden.