BFC komt te laat op stoom

BUSSUM - Een spektakelstuk, maar geen punten zondag voor de voetballers van BFC. De Bussumse derdeklasser kwam tegen concurrent SCH'44 te laat op stoom en moest na anderhalf uur voetballen genoegen nemen met een 3-5 nederlaag.

BFC leek vlak na de aftrap nog wakker te moeten worden. De Bussumers keken toe hoe SCH'44 een stuk scherper startte en al meteen druk zetten op de achterhoede. Desondanks waren de eerste kansen voor de Bussumers, maar ook daar ontbrak het nog aan scherpte. BFC had zeker 3 goede kansen op een voorsprong, maar de kansen bleven onbenut. SCH'44 bleek na een half uur voetballen wel een stuk scherper en kon de score openen. Vlak voor rust werd de score zelfs verdubbeld. BFC moest na rust, net als de afgelopen weken, op zoek naar een tegentreffer. Met enkele reservespelers op het veld opende BFC de jacht op een eretreffer. Het werd echter meer. Eerst kon Tom Beekman de score openen voor de Bussumers, daarna kwam Mike Ruitenbeek met een tweede Bussumse goal. Met de twee treffers werden de kansen op een goed resultaat voor de Bussumers vergroot.

De Bussumers hadden vervolgens kansen op de 3-3, maar faalden en zagen SCH'44 weer scoren. Deze keer kreeg de Harmelense ploeg een op het oog onterechte strafschop toegekend. Ook na deze tegenslag kon BFC weer scoren, maar het bleek onvoldoende voor een stunt.