Afbeelding

Leerlingen krijgen Award voor hun inzet tijdens maatschappelijke stage

Algemeen

BUSSUM - De leerlingen die het best hebben gepresteerd op hun maatschappelijke stage werden hiervoor afgelopen donderdag in het zonnetje gezet. Dit gebeurde tijdens de bijeenkomst 'de Maatschappelijke Stage nader belicht' in het Goois Lyceum. In totaal werden acht MaS Talent Awards uitgereikt.

Aan de vrijwilligersorganisaties was gevraagd om leerlingen aan te melden voor de awards. John Zijdel van Wijk Ontmoetingscentrum de Palmpit nomineerde Merel van Zutphen van het Willem de Zwijger College. Atie de Koo van Zwemclub Gehandicapten Gooi en Vechtstreek meldde Emma van Schijndel van het Willem de Zwijger College aan. Inge van Dijk van het Jan Ligthart Activiteitencentrum nomineerde David Melis, Sarah Benlhaj, Michiel Versnel, Marije de Rek, Florine Joosten en Daan Cox.

De avond was georganiseerd voor Versa Vrijwilligerscentrale in samenwerking met de middelbare scholen uit Bussum en Naarden. "De organisaties wisten op boeiende wijze mooie kwaliteiten van deze maatschappelijke stagiaires te benoemen waardoor zij zich onderscheiden hadden. Zij beschreven kwaliteiten als zelfstandig werken, initiatief nemen, flexibiliteit, pedagogische kwaliteiten en doorzettingsvermogen evenals zeer tevreden deelnemers of bewoners van de activiteiten die zij aanboden." Alle genomineerden ontvingen een MaS Talent Award 2012-2013 met daarbij een leuke goodiebag.

 

Uit de krant