Afbeelding

Week lang dag en nacht werk op perrons Naarden-Bussum

Algemeen

BUSSUM - Er wordt de komende week dag en nacht gewerkt rond de schachten op de perrons van station Naarden-Bussum. Volgens een woordvoerder van ProRail gaat het om een laatste 'kritische fase'. 

Om ervoor te zorgen dat er volgend jaar twee liften op station Naarden-Bussum opgeleverd kunnen worden, gaat spoorbeheerder ProRail de komende week op het tweede perron de schacht leegpompen. Later wordt er ook beton gestort en hoopt de aannemer de schacht gereed te maken. "Als alles komende week goed gaat, hopen we daarna een zucht van verlichting te kunnen slaken", aldus een woordvoerder.

De gemeente waarschuwt dat omwonenden last kunnen hebben van het kabaal van de werkzaamheden. De werkzaamheden met het meeste kabaal zullen vooral overdag gedaan worden. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief