Afbeelding

Raad geeft deze week klap op parkeergelden

Algemeen

BUSSUM - Als alles volgens plan verloopt keurt de gemeenteraad komende donderdag de hoogte van de parkeergelden goed. Eerder werd er al een klap gegeven op de parkeernota voor de komende jaren. 

Een week geleden werden de bedragen voor de komende jaren al bekendgemaakt. Over het algemeen wordt parkeren de komende jaren duurder voor bewoners en ondernemers. Zo moeten onder andere bewoners straks meer betalen om in de straat te kunnen parkeren. De marge valt echter mee. Ook voor ondernemers wordt het duurder, maar ook daar valt het voor de meeste mee. Wel gaan ondernemers aan de randen van het centrum veel meer betalen om te kunnen parkeren. 

Al met al moet het parkeren de gemeente straks elk jaar zo'n 432.000 euro gaan opleveren, twee ton meer dan nu. Het parkeren moet straks kostendekkend worden. 

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Getuigen gezocht van brand en schietincident Naarden Politie 4 jul, 17:31
Afbeelding
Boerenbetoging bij ingang Media Park verloopt rustig Buurt / wijk 4 jul, 16:46
Afbeelding
Druif Bussum zeker voor herhaling vatbaar Foto’s 4 jul, 15:23
Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 4 jul, 14:44
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen 4 jul, 12:00
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief