Bussumse sport van het weekend

Algemeen

SDO verschalkt ervaren Stormvogels

Een slecht eerste half uur, maar wel een afgetekende zege voor SDO zondag tegen het ervaren Stormvogels. De Bussumse eersteklasse stapte met 5-1 van het veld en klommen daarmee naar de zevende plaats van het klassement. SDO startte wat zwak en werd het eerste half uur compleet overrompeld door het spel van Stormvogels. De ervaren eersteklasser zette meteen veel druk en kreeg ook al snel grote kansen op een voorsprong. SDO-keeper Rolf Hazelaar speelde echter sterk en kon knap voorkomen dat Stormvogels voor een voorsprong kon aantekenen. Als de Bussumer een slechtere dag had gehad, had het zo 0-3 kunnen staan. Stormvogels maakte 'slechts één goal. Na een half uur kwam SDO weer terug. Stormvogels had geen antwoord op de aanvallen van SDO, dat een grote marge op het scorebord zette en zo goede zaken deed.

Voetbalsters ontevreden

Met slechts een punt na een goed duel tegen Kolping Boys stapten de voetbalsters van SDO afgelopen weekend wat ontevreden van het veld. De voetbalsters speelden sterk, maar kwamen toch slechts tot 3-3. Voor de rust waren de voetbalsters erg aan elkaar gewaagd en werd het 2-2. Na de rust was SDO de betere ploeg en kreeg het voldoende kansen op de zege.

BHC/SDS'99 geeft zege knap vervolg

Een week na de eerste zege hebben de handballers van BHC/SDS'99 het goede spel van een week geleden afgelopen weekend een knap vervolg gegeven. De Bussumse ploeg won van 't Fortuin/VVW. De marge was met 27-28 echter krap. Toch staat BHC/SDS'99 na afgelopen weekend op een knappe derde plaats van het klassement. BHC/SDS'99 stond vooral voor de rust goed te spelen. Het Bussumse gevaar kwam vooral omdat de tegenstander veel weggaf. Dat kon BHC/SDS'99 goed benutten en daardoor werd er ook een voorsprong gepakt. Toch kwam de tegenstander nog terug en werd er nog voor gevaar gezorgd. Vooral de slotfase was erg spannend. BHC/SDS'99 kon goed standhouden.

Weer zege zaalvoetballers

Na een paar weken zonder duels hebben de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling weer een zege kunnen toevoegen aan het aantal gewonnen duels. Vlak voor het weekend was de Bussumse ploeg met 3-0 te sterk voor nummer laatst The Counters. De Bussumers zetten al snel druk op de achterhoede van The Counters en dat leverde al snel kansen op. Eerst kon The Counters nog veel voorkomen, maar vlak voor rust was het toch raak. Na de rust werd het goede spel doorgezet en kwamen er nog twee Bussumse goals.