Afbeelding

Hockeysters aan kop na zege

Algemeen

BUSSUM - Met weer een zege denderden de hockeysters van Gooische maar door. Afgelopen weekend werd er weer gewonnen en werd concurrent Alkmaar met 4-0 aan de kant gezet. Doordat koploper HBS verloor, klommen de Bussumers op naar de eerste plaats.

De Bussumse hockeysters kregen de punten echter geen moment cadeau van Alkmaar. Voor de rust kenden de Bussumers amper problemen en werd er al snel een 2-0 voorsprong op het scorebord gezet. Na de rust waren de ploegen meer aan elkaar gewaagd. Alkmaar zette een paar keer goed aan en kreeg ook kansen om terug te komen. Maar doordat Alkmaar meer druk zetten, kregen ook de Bussumers meer kansen. De ploeg kon dat twee keer benutten en verdubbelden zo knap de voorsprong.

Ook zege hockeyers
Een afgetekende zege zondag voor de hockeyers van Gooische. De Bussumers waren met 2-0 te sterk voor het lager geklasseerde Overbos en houden zo koers achter de koploper.

De Bussumse hockeyers spelen de laatste weken steeds beter en waren ook tegen Overbos goed. De tegenstander probeerde van alles, maar kon amper voor gevaar zorgen aan de kant van de Bussumers. Aan de andere kant speelden de Bussumers op karakter en werd gedurende het duel aan een goede voorsprong gewerkt.

Uit de krant