Afbeelding

Sinterklaas komt volgende maand weer naar Bussum

Algemeen

BUSSUM - De Stichting Sinterklaasintocht Bussum laat weten dat alles rond is voor de ontvangst van Sinterklaas op zondag 17 november. Ook dit jaar begint het feest om 12.00 uur op het gemeentehuisplein.

Alle kinderen zijn welkom bij de intocht. Kindjes met een lichamelijke beperking kunnen zich dit jaar van tevoren aanmelden zodat ze een gereserveerde plek vooraan kunnen krijgen. Het feest wordt geleid door kinderentertainer Paul Passchier. Hij zingt liedjes en zorgt voor een warm welkom. Hij krijgt ondersteuning van de ViJos Pietenband en het Kinderkoor van de Gooische Muziekschool. Het wordt de eerste keer dat burgemeester Henk Heijman de Sint in Bussum mag verwelkomen.

Mensen kunnen zich overigens ook nog aanmelden om Vriend van Sinterklaas te worden. Na het overmaken van 5 euro of meer, krijgen de vrienden een button en een brief van Sinterklaas thuisgestuurd. Het geld wordt gebruikt om de intocht nog leuker aan te kleden. Kijk voor meer informatie en het hele programma op www.sintinbussum.nl.

Uit de krant