Afbeelding

Hockeysters slaan slag

Algemeen

BUSSUM - Met een afgetekende zege op concurrent Amstelveen hebben de hockeysters van Gooische zondag goede zaken gedaan. De Bussumers namen door de 3-1 zege afstand van de naaste belagers aan de top van het klassement. De Bussumse ploeg moet nu alleen nog HBS voor laten gaan.

De Bussumse hockeysters kregen al snel kansen tegen Amstelveen, maar kwamen wel op achterstand. Daarna rechtte de ploeg de rug. De Bussumers kregen 3 strafballen en konden daardoor de achterstand omzetten in een voorsprong.

Probleemloze zege hockeyers
Zonder problemen hebben de hockeyheren zondag gewonnen van Alecto. De Bussumse ploeg was met 4-1 te sterk voor de nummer laatst van de poule. De Bussumers staan nog op een tweede plaats en doen daarmee nog goed mee. Het veld was ondanks de regen goed bespeelbaar. De Bussumers hadden met gedegen hockey al snel de overhand. Alecto gaf veel weg, wat de Bussumers goed konden benutten. Gedurende het duel werd gebouwd aan een afgetekende zege. Alecto had steeds geen antwoord op het spel van de Bussumers.

Uit de krant