V.l.n.r.: Arne Geensen (voorzitter BFC), Gertjan van der Toorn (bestuurslid Voetbaltechnische Zaken), Kwadjo Boateng (hoofdtrainer) en Oscar van Veen (lid Technisch Hart).
V.l.n.r.: Arne Geensen (voorzitter BFC), Gertjan van der Toorn (bestuurslid Voetbaltechnische Zaken), Kwadjo Boateng (hoofdtrainer) en Oscar van Veen (lid Technisch Hart). Foto: PR

Kwadjo Boateng langer trainer van BFC1

Sport

BUSSUM - Ook volgend seizoen is Kwadjo Boateng hoofdtrainer van de Bussumse voetbalclub BFC. Het contract met de 32-jarige Boateng is met een seizoen verlengd en wederzijds is de intentie uitgesproken om voor een langdurende periode met elkaar in zee te gaan. 

Gertjan van der Toorn, bestuurslid Voetbaltechnische Zaken: “Boateng is een jonge, ambitieuze trainer. Er is de afgelopen seizoenen - ondanks corona - hard gewerkt en veel progressie geboekt. Het elftal laat aantrekkelijk voetbal zien en wij hebben dus alle reden om de ‘lijn Boateng’ voort te zetten.” 

BFC1 is momenteel lijstaanvoerder in de tweede klasse en periodekampioen. Boateng heeft als doelstelling meegekregen om BFC naar een nog hoger plan te tillen. Ook het contract met Boateng’s assistent en rechterhand Guus Uhlenbeek wordt verlengd. 

Uit de krant