Oliebollenbakker Dirk-Jan Methorst.
Oliebollenbakker Dirk-Jan Methorst. Foto: Jasmijn Verhulst

Oliebollen bakken voor nieuwe tafels en stoelen in Kazerne

Algemeen

MUIDEN - Bij de Kazerne in Muiden worden morgen traditiegetrouw duizend oliebollen en appelflappen gebakken door Muiders Dirk-Jan en Lieke Methorst, hun familie en vrienden. De opbrengst is altijd voor een goed doel. Bestellen kan vandaag tot 16.00 uur via www.cofmuiden.nl/winkel.

Dit keer gaat de opbrengst naar nieuwe lichtgewicht tafels en stoelen voor de Kazerne. De huidige tafels zijn minstens veertig jaar oud, zijn zwaar en vallen bijna uit elkaar; ze zijn hoognodig aan vervanging toe. “Het zal een verlichting geven voor de vrijwilligers als ze niet meer met die zware tafels hoeven te slepen. Soms komen we nu ook tafels tekort, veel zijn kapot en met de 1,5 meter de voorgaande maanden hebben we meer tafels nodig om iedereen een plekje te geven bij Samen Doen”, vertelt Samen Doen-coördinator Sandra Deuling.

De oudejaarslekkernijen kunnen dus tot 16.00 uur (30 december) besteld worden via www.cofmuiden.nl/winkel en vervolgens morgen aan de hand van tijdsloten opgehaald worden tussen 15.00 en 17.00 uur. Deze actie wordt gesponsord door De Muidenier en www.VLOERKLEDENOPVINYL.nl. Er wordt samengewerkt met COFMUIDEN om alles te organiseren. 

Uit de krant