Yvette en Raquel hopen op zo veel mogelijk deelnemers
Yvette en Raquel hopen op zo veel mogelijk deelnemers

Platform Maatschappelijk Ondernemen houdt netwerkdiner

Algemeen

BUSSUM - Verbinden. Dat is het sleutelwoord tijdens het diner dat het Platform Maatschappelijk Ondernemen Naarden Bussum op 14 oktober organiseert. Tijdens het eten worden maatschappelijke organisaties en ondernemers aan elkaar gekoppeld in de hoop dat ze iets voor elkaar kunnen betekenen.

In deze tijd waarin de overheid zich steeds verder terugtrekt is er voor initiatieven als het Platform een steeds grotere rol weggelegd. Maatschappelijke organisaties en ondernemers gaan actief en samen op zoek naar wat zij voor elkaar kunnen betekenen. Raquel van Oijen: "De matches die de deelnemers maken zijn heel uiteenlopend. Maar het grootste doel is dat iedereen elkaar weet te vinden en met elkaar verbonden wordt. "Wat heb je te bieden en wat zoek je? Die vragen moeten helder zijn." Het diner wordt geleid door tafelvoorzitters die het overzicht houden en meedenken over mogelijke matches. 

Opgeven voor het diner in Spant! kan door te mailen voor 1 oktober naar  nfo@pmonb.nl of via de site van het Platform www.pmonb.nl.

Uit de krant