Win kaarten voor het toneelstuk over Baantjer
Win kaarten voor het toneelstuk over Baantjer

Spant! heeft nog volop kaarten voor het nieuwe theaterseizoen

Algemeen

BUSSUM - De programmering van het nieuwe seizoen in Spant! is weer beter dan ooit. Met prachtige optredens, familievoorstellingen, musicals, toneelstukken en cabaret is er voor ieder wat wils. En ook dit jaar geeft BussumsNieuws zeker één keer per maand kaarten weg voor diverse voorstellingen.

Petra Prinsen regelt de programmering in Spant!. Zij vertelt veel te verwachten van de openingsvoorstelling 'De Cock en de moord in het theater' op 4 en 5 oktober. "De bezoekers wanen zich midden in een spannende nieuwe aflevering van 'Baantjer', midden in Spant!, omringd door een topcast bestaande uit onder anderen Peter Tuinman en Peter Römer." 'Haar naam was Sarah' speelt op 19 oktober. Het is één van de favorieten van Petra Prinsen die al eerder de voorstelling zag. "De try-out was geweldig." Verder raadt Prinsen aan om op zondag 6 oktober samen met de kinderen naar Buurman en Buurman te komen. Veldhuis & Kemper staan vrijdag 29 november op de planken. Een andere leuke voorstelling voor de hele familie is 'De Tovenaar van Oz', die op tweede kerstdag op de planken staat. 

Winnen
Lezers van BussumsNieuws kunnen voor de voorstelling 'Baantjer' 2x2 kaarten winnen. Het betreft een mail-en-winactie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wie wil winnen, kan een mail sturen naar prijsvraag@spant.org, onder vermelding van 'Prijsvraag Baantjer'.

Uit de krant