De kaarten zijn geschud.
De kaarten zijn geschud.

Bridgedrive in ateliers

Algemeen

BUSSUM - Op zondagmiddag 20 oktober houdt Denksportcentrum Bussum samen met de Bussumse kunstenaars van ARTES voor de eerste maal een bridgedrive in circa tien Bussumse ateliers.

Iedereen die van een gezellig middagje bridge houdt en het spel op het niveau 'Klaverboekje' van Berry Westra beheerst, kan aan deze bijzondere drive meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per paar, inclusief alle drankjes en hapjes. De drive begint om 13.00 uur. Er worden vier rondes gespeeld van één uur, waarin de deelnemers in vier ateliers ontvangen worden door de kunstenaars, die hun ateliers beschikbaar hebben gesteld. De bridgers kunnen kennismaken met het werk van de kunstenaar, maar er moet ook gespeeld worden: vier spellen per locatie. Na 50 minuten is er changé, bij voorkeur per fiets, maar met deelnemers die slecht ter been zijn wordt rekening gehouden.

De middag eindigt met een borrel vanaf 17.00 uur in Denksportcentrum Bussum in de Nieuwe Englaan 6, waar alle deelnemers elkaar kunnen ontmoeten. Daar wordt ook de uitslag bekendgemaakt. De winnaars krijgen een aardigheidje op het gebied van 'kunst'. De fietsers worden beloond met een extra cadeautje van de Fietsersbond. Inschrijven voor deze bridgedrive kan tot 13 oktober uitsluitend via www.denksportcentrumbussum.nl. Onder het kopje 'Atelierdrive' staat een inschrijfformulier.

Uit de krant