Afbeelding
Foto: Podium deMess

Podium deMess: ‘Op naar andere tijden’

Cultureel

NAARDEN - Na de persconferentie van afgelopen zaterdagavond zit ook Podium deMess in Naarden-Vesting potdicht. 

Gelukkig hebben we een online sfeervolle kerstvertelling van actrice Gertian Maassen zonder rem op het aantal virtuele plaatsen en onderlinge afstand. Je kunt de verhalen bekijken en beluisteren wanneer je maar wilt, laat de organisatie weten. De kerstvertelling is beschikbaar vanaf zaterdag 25 december 11.00 uur. 

Maassen vertelt een kerstverhaal en een kerstsprookje. Het kerstverhaal ‘De oude Mens’ is van Geerten Meijsing. Het vertelt hoe een mens in twijfel zoekt naar het doel in zijn leven, naar de zin van het bestaan en over zijn uitweg daarin naar het licht. Het kerstsprookje ‘De Vijvervrouw’ van Godfried Bomans geeft ons inzicht in de magie van de liefde. Pianist Henk de Jonge verzorgt de muzikale intermezzi.

Met degenen die al kaartjes voor voorstellingen in het nieuwe jaar hebben gekocht, wordt contact opgenomen. “Wie weet kan de voorstelling van je keuze op een later moment worden gepland”, aldus team deMess, die iedereen warmte, gezondheid en een grote portie geduld wenst. “We beloven een spetterende heropening van onze creatieve plaats op de Naardense markt zodra dat weer kan. Wees lief voor elkaar!”

Uit de krant