De Top 8 van de D66-kieslijst.
De Top 8 van de D66-kieslijst. Foto: D66

Oude én nieuwe gezichten op D66-kieslijst

Politiek

GOOISE MEREN - De leden van D66 Gooise Meren hebben de kieslijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. 

Zij hebben gekozen voor een sterke combinatie van continuïteit en vernieuwing: een groep betrokken en enthousiaste kandidaten met een gezamenlijke, heldere kijk op wat de gemeente nodig heeft. De kandidaten hebben naast politieke ambitie een keur aan relevante maatschappelijke ervaring. Bovendien kennen ze de gemeente Gooise Meren en de regio op hun duimpje. 

De Top 8 van de kandidatenlijst van D66 ziet er als volgt uit: Geert-Jan Hendriks, Jacqueline Sweerts, Maarten Balzar, Niek Hermsen, Willem de Jonge, Jacqueline Constandse, Monique IJsselstijn en Theo Fambach.

Geert-Jan Hendriks: “Met dit team ga ik met groot vertrouwen de verkiezingen in. Het zijn bijzonder gemotiveerde mensen die midden in de lokale maatschappij staan en veel kennis en ervaring met zich meebrengen. Met hen leg ik de laatste hand aan het verkiezingsprogramma waarmee wij binnenkort naar buiten treden.” Ook bestuursvoorzitter Koos de Haan is blij met de lijst: “Onder aanvoering van Geert-Jan Hendriks en achter hem een zeer deskundig team kunnen we de komende jaren het verschil maken. We zijn bereid weer verantwoordelijkheid te dragen als dat kan met een ambitieuze en progressieve coalitie.”

Uit de krant