V.l.n.r.: Kees van Uuden (Vereniging Vestingstad), Boenk van Marle en Paul Boerma (Bewonersplatform Naarden-Vesting), Gerda Hafkamp en Gertjan Sluijter (OVNV), Els Hillebrandt (Stichting Burgerzin Naarden) en John Luiten (OVNV).
V.l.n.r.: Kees van Uuden (Vereniging Vestingstad), Boenk van Marle en Paul Boerma (Bewonersplatform Naarden-Vesting), Gerda Hafkamp en Gertjan Sluijter (OVNV), Els Hillebrandt (Stichting Burgerzin Naarden) en John Luiten (OVNV). Foto: Raymond Jaspers

Unieke samenwerking zorgt voor fantastische kerstsfeer

Bedrijven

NAARDEN - Naarden-Vesting is dank zij een unieke samenwerking tussen Vereniging Vestingstad, Bewonersplatform Naarden-Vesting, Ondernemers Vereniging Naarden-Vesting en Stichting Burgerzin Naarden omgetoverd tot een aangename plek om te winkelen en culinair te genieten. De vesting is compleet in kerstsfeer gebracht en maakt een bezoek extra bijzonder.

Wat willen jullie bereiken? “De Vesting er zó gezellig uit te laten zien, dat het zeer aangenaam is om daar te shoppen, de restaurants te ontdekken én kijken wat voor andere mogelijkheden er allemaal zijn.’

Hoe hebben jullie dat bereikt? “Vanuit een spontaan initiatief van het Bewonersplatform om de ondernemers financieel te ondersteunen met een vrijwillige bijdrage van hun leden voor onder andere de feestverlichting, een bijdrage van Stichting Burgerzin om de extra kerstbomen in de Vesting mede te financieren en een bijdrage van de Vereniging Vestingstad om ook ditzelfde doel te dienen. Daarnaast heeft de gemeente Gooise Meren gezorgd voor extra bomen met verlichting. Dit alles brengt een fantastische kerstsfeer in onze Vestingstad. En dan hoop je een gevoel van saamhorigheid te creëren, want het is heel belangrijk om lokaal je boodschappen te doen en lekker te eten. We ontvangen de mensen graag!”

Uit de krant