Afbeelding
Foto: Bob Awick

Alexander Luijten opnieuw lijsttrekker VVD Gooise Meren

Politiek

GOOISE MEREN - De kandidatenlijst van VVD Gooise Meren - de huidige grootste partij - voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 is vastgesteld.

Alexander Luijten, nu wethouder, is gekozen als lijsttrekker. “De leden hebben gekozen voor een stevige lijst, met een mix van veel ervaring én nieuwe gezichten, met veel expertise op allerlei gebied. Het is een lijst waarin veel mensen binnen Gooise Meren zich kunnen herkennen. Wij gaan met deze ploeg vol energie de campagne en de verkiezingen in”, aldus Luijten. Naast Luijten hebben ook Ilse Millin-Snellenberg, Mark Marshall en Jens Duyts de ambitie om terug te keren in de gemeenteraad; zij staan respectievelijk op plek twee tot en met vier. 

Zij worden gevolgd door Marjolein Groot Koerkamp-Kappert, Niels de Jager (nu steunfractielid) en Oscar Rijcken Voigt. Hugo Bellaart staat op plek acht. Ook bekende gezichten Henny Timmerman (plek tien), Elisa Nuij (plek zeventien) en Marlène Potjer (plek negentien). Van Potjer is bekend dat zij - na zestien jaar - de politiek gaat verlaten. Huidig raadslid Ben Hagens staat niet meer op de lijst.

Uit de krant