Afbeelding
Foto: PR

Geen Repair Café Bussum in december

Algemeen

BUSSUM - Op grond van de oplopende besmettingscijfers heeft de organisatie van het Repair Café Bussum besloten de reparatiebijeenkomst van zaterdag 11 december te annuleren. De organisatie vindt het niet verantwoord om een samenkomst te organiseren in een tijd dat wordt opgeroepen zo min mogelijk in groepen bijeen te komen. 

Het Repair Café was nét voor het eerst sinds lange tijd weer opengegaan. “Het is jammer, maar ook verstandig. We hopen in januari weer open te kunnen. Samen repareren, boven defecte apparaten hangen en onderzoeken wat er loos is, is heel lastig op anderhalve meter. Bovendien zijn zowel bezoekers als reparateurs gemiddeld op een kwetsbare leeftijd. We willen besmettingen in het Denksportcentrum niet in de hand werken”, aldus het bestuur van de stichting.

Volgende keer beter

Bezoekers worden opgeroepen hun kapotte spulletjes gewoon te bewaren tot de volgende openstelling. Niets weggooien dus. “Zodra er in de samenleving versoepelingen mogelijk zijn, zullen ook wij op verantwoorde wijze weer een Repair Café bijeenkomst organiseren. We willen niets liever.” Houd daarvoor de website en de Facebookpagina in de gaten.

Uit de krant