Foto: Alfred Cop Fotografie
Foto: Alfred Cop Fotografie

HCAW boekt twee zeges tegen ADO Lakers

Algemeen

BUSSUM - HCAW houdt de play-downs tot het slot toe spannend. HCAW won afgelopen weekend dan wel twee keer van ADO Lakers, maar door één nederlaag tegen de Hagenezen en eerdere nederlagen tegen Mampaey The Hawks moeten de Bussumers nog vol aan de bak om klassebehoud zeker te stellen.

Met de ervaren Jeroen Hubert op de heuvel startte HCAW donderdag aan de reeks duels tegen ADO Lakers. De speler van het tweede team speelde erg sterk en stond met zeven werpbeurten slechts 4 honkslagen toe. Met deze honkslagen produceerde ADO Lakers één punt, maar halverwege het duel stelde HCAW orde op zaken. De Bussumers raakten op stoom en konden alsnog een 6-1 zege pakken tegen ADO Lakers.

Hoe ervaren HCAW donderdag speelde, des te mager was het zaterdag. ADO Lakers kon al na 3 slagbeurten een afgetekende voorsprong noteren. De jonge ploeg van HCAW kwam deze klap geen moment te boven. Het werd 7-3 voor ADO Lakers. Zondag stelde de Bussumers orde op zaken. Met goed honkbal van HCAW werd ADO Lakers vernederd. De Bussumers waren op dreef en konden na zes en een halve slagbeurt een stand van 21-0 noteren. De toeschouwers langs het Bussumse veld werden constant vermaakt door de ontketende honkballers van HCAW.

Uit de krant