Afbeelding
Foto: PR

December in Bibliotheek Muiden

Algemeen

MUIDEN - In deze donkere dagen voor kerst blijven de bibliotheken open volgens normale openingstijden (ook als dat na 17.00 uur is). 

“Ook (de meeste) van onze activiteiten gaan door. Alles volgens de landelijke regels. We volgen de basisregels, bij het lopen is een mondkapje verplicht en we houden 1,5 meter afstand. Zo kunnen we toch een warme, lichte plek bieden voor onze bezoekers en lezende, studerende en werkende gasten”, laat een woordvoerder van Bibliotheek Gooi en meer weten.

Op een rijtje

De decemberactiviteiten op een rijtje: woensdag 15 december: themaochtend (10.00 tot 12.00 uur), kerststukje en (digitale) kerstkaarten maken. Lekker aan de slag met een kerststukje voor thuis of een (digitale) kerstkaart voor je familie en vrienden; woensdag 22 december - Ouders & Co (09.30 tot 11.00 uur): ontmoeten, samen met je kind spelen, een kopje koffie of thee drinken en praten over wat jou bezig houdt als ouder/verzorger; woensdag 29 december: verrassingsfilm voor de jeugd  (6 tot en met 11 jaar) 14.30 tot 16.00 uur. Ook de spreekuren van bijvoorbeeld Seniorweb en het taalcafé gaan door. 

Uit de krant