Foto: Alfred Cop Fotografie
Foto: Alfred Cop Fotografie

Valse start voor honkballers HCAW

Algemeen

BUSSUM - Een valse start voor de honkballers van HCAW. De Bussumers startten met 3 nederlagen tegen concurrent Mampaey The Hawks. Waar de ploeg vol vertrouwen was voor de start van de play-downs om klassebehoud, brachten de Dordtenaren de Bussumers de eerste zorgen. Donderdag verloren de Bussumers met 5-6, ook zaterdag (5-2) en zondag (2-4) werden er geen punten gepakt.

Donderdagavond begon HCAW nog naar behoren. De Bussumers en Mampaey The Hawks maakten het duel lang erg spannend. Na negen beurten voor de twee teams stond een 5-5 op het scorebord. Vervolgens bleek Mampaey The Hawks net wat meer geluk te hebben. De Dordtenaren brachten één loper over de plaat en konden daardoor, wat verrassend, het eerste play-downduel winnen.

Waar HCAW donderdag nog best kansen had, was het spel zaterdag en zondag een stuk slechter. Mampaey The Hawks kon HCAW zonder al te grote problemen aan de kant zetten en daardoor goede zaken doen.

Softbalsters gepromoveerd
Er was afgelopen weekend wel succes voor de softbalsters van HCAW. De softbalsters stelden ver voor het slot van het softbaljaar de eerste plaats zeker en promoveren daardoor naar de Overgangsklasse.

HCAW won afgelopen weekend twee keer, maar de eerste plaats was pas zeker toen bleek dat concurrent Euro Stars punten had verspeeld. Toen de speelsters van HCAW terugkwamen in Bussum ontstond een groot feest onder speelsters en coach.

Foto: Alfred Cop Fotografie

Uit de krant