Foto: Alfred Cop Fotografie.
Foto: Alfred Cop Fotografie.

HCAW pakt één zege tegen Mampaey The Hawks

Algemeen

BUSSUM - Met een zege en twee nederlagen tegen Mampaey The Hawks hebben de honkballers van HCAW afgelopen weekend de laatste normale duels van de hoofdklasse gespeeld. De Bussumers wonnen zaterdag met 3-0 van de sterk ogende promovendus. Donderdag (6-7) en zondag (1-0) waren de Dordtenaren te sterk voor HCAW.

Donderdag was het duel tussen de Bussumers en Mampaey The Hawks lang spannend. HCAW begon sterk en pakte meteen een voorsprong tegen de promovendus, maar Mampaey The Hawks sloeg meteen terug. Na 3 slagbeurten stonden de Dordtenaren opeens met 3-6 voor. Toch bleef HCAW kansen houden en vlak voor het slot kwam de ploeg sterk terug. Toch moest HCAW genoegen nemen met een krappe 6-7 nederlaag.

Waar het spel donderdag al goed was, was het zaterdag nog beter. Vooral door sterk optreden van HCAW-werper Granados kreeg Mampaey The Hawks geen kansen tegen de Bussumse nummer zes van de hoofdklasse. De werper stond slechts 4 honkslagen toe. Aan slag was HCAW ook sterk: met 3 gescoorde punten was de zege zonder al te grote problemen voor de Bussumers. Zondag was Mampaey The Hawks weer te sterk. De ploeg had aan één puntje voldoende om HCAW te verslaan.

Uit de krant