Afbeelding

Getuigen gezocht van illegale vuilstort

Algemeen

BUSSUM - Medewerkers van Het Goois Natuurreservaat hebben twee grote afvaldumpingen geconstateerd op de parkeerplaats van Camping De Fransche Kamp. "Het milieumisdrijf heeft plaatsgevonden tussen 15.00 en 19.00 uur", aldus het Goois Natuurreservaat. 

"Normaal gesproken weten we niet wie de dader is geweest van een illegale storting, maar door de opvallende inhoud is dit misschien te herleiden", aldus een boswachter van het Goois Natuurreservaat. Hij denkt zelf dat het afval afkomstig is van een exotische markt. "Het vuil bestond voornamelijk uit lege dozen waar normaal gesproken groente en/of fruit in zit. Ook waren er veel houten pallets en huishoudelijke apparaten bij. De boswachter vertelt dat de parkeerplaats waar het milieumisdrijf is gepleegd, een punt is waar veel wandelaars en fietsers voorbij komen en dat er dus mogelijk getuigen zijn.

Het Goois Natuurreservaat vraagt dan iedereen die mogelijk iets gezien heeft, contact op te nemen via het nummer: 035-6214598. Men denkt dat de lading in een grote bus of een auto met aanhanger heeft gezeten. 

 

Uit de krant