Minco was bont en blauw.
Minco was bont en blauw. Eigen foto

Naardense is op zoek naar Eline

Algemeen

NAARDEN - Lon Minco uit Naarden is op zoek naar Eline. Zij was erbij toen de Naardense op tweede kerstdag 2020 rond 16.30 uur met haar fiets nogal fors ten val kwam op de Lambertus Hortensiuslaan, ter hoogte van de Gall & Gall.

“Ik viel omdat de meneer met wie u wandelde plots het fietspad opstapte met jullie mooie lichtbruine jachthond”, vertelt Minco over dat voorval eind vorig jaar. “Ik riep: heeee! en moest hevig in de remmen om hem te ontwijken. Dat lukte gelukkig, maar ik klapte met mijn gezicht op het fietsstuur en schoot de straat op.”

Minco is thuisgekomen, maar bleek in shock. “Ik had een snijwond in mijn gezicht (dat bont en blauw werd) en een zwaar gekneusde stuit, beschadigde knie en broek. Inmiddels - vele maanden later - blijk ik ook nog ten gevolge van dit ongeluk heel veel tandartskosten te hebben. Het gaat om duizenden euro’s, waarvoor u - zeker weten - WA verzekerd bent!”

Eline noteerde het 06-nummer van Minco. “Ze zou telefonisch contact opnemen, wat nog altijd niet gebeurd is. Misschien heb ik mijn nummer in mijn verwarring - ik was ontzettend geschrokken - niet goed gezegd. Daarom bij deze nogmaals: 06-23887766. Ik ga vooralsnog ervan uit dat Eline te goeder trouw is en alsnog belt om een en ander te regelen.” Minco zoekt ook nog getuigen. “Ik ben door vier (?) man van gestopte auto’s van de weg opgeraapt, onder hen een meneer in een grappig geruit kerstpak.”

Uit de krant