Foto: Alfred Cop Fotografie
Foto: Alfred Cop Fotografie

HCAW hervat met zeges op ADO Lakers

Algemeen

BUSSUM - Zonder al te grote problemen heeft HCAW afgelopen weekend tot 3 keer toe gewonnen van ADO Lakers. De Bussumse honkballers hervatten het honkbaljaar donderdag met een afgetekende 0-14 zege tegen de Hagenezen. Ook zaterdag (0-6) en zondag (11-4) maakte de nummer laatst geen enkele kans tegen de sterk spelende Bussumers.

Het eerste duel, afgelopen donderdag, kende HCAW geen enkel probleem met de zwak spelende tegenstander. Al de eerste slagbeurt kon HCAW afstand nemen en een gat van 3 punten slaan. Deze klap bleek ADO Lakers meteen de groot. De Hagenezen probeerden het wel, maar hadden geen kans om de schade weer te repareren. HCAW bleek daarentegen wel goed op stoom en kon na zeven beurten een zege van 0-14 noteren op het scorebord.

Na het gemak van donderdag duurde het zaterdag wat langer voordat HCAW afstand kon nemen van de Hagenezen. Pas halverwege konden de eerste punten worden gescoord, maar ondanks dat kreeg HCAW geen enkel gevaar te verwerken en werd het alsnog 0-6 voor de Bussumers. ADO Lakers bleef dus wederom puntloos, mede door sterke veldbeurten van HCAW. Zondag kon ADO Lakers wel de eerste punten pakken. De eerste slagbeurt scoorden de Hagenezen twee keer, maar HCAW stelde meteen orde op zaken en kon de schade met 3 gescoorde punten op karakter repareren. De voorsprong van de Bussumers bleef tot de laatste bal staan. Ondanks dat de Hagenezen nog twee keer scoorden, werd het 11-4 voor de Bussumse honkballers.

Uit de krant