Afbeelding

HCAW snoept punt af van Vaessen Pioniers

Algemeen

BUSSUM - HCAW heeft afgelopen weekend wederom aangetoond dat het tegen de sterkere ploegen van de hoofdklasse voor problemen kan zorgen. De Bussumse honkballers snoepten donderdag met 2-2 een punt af van Vaessen Pioniers. De andere twee duels werden met een nederlaag afgesloten: zaterdag werd het 0-4, zondag was de tegenstander met 8-1 te sterk. 

Donderdagavond kwam de tegenstander van de Bussumers al snel op voorsprong, maar de ploeg kreeg geen enkel punt cadeau van HCAW. Twee slagbeurten later kon HCAW weer terugkomen. Dylan de Mello opende met een tweehonkslag, waarna Jasper Keijzer hem over de thuisplaat kon slaan. Toch kwam HCAW vervolgens weer op achterstand, maar de ploeg kon weer terugkomen. Daarna had het team kans op meer, maar HCAW vergat te scoren.

Ook zaterdag had Vaessen Pioniers problemen met HCAW. De ploeg kwam weer snel op voorsprong, maar het duurde lang voordat het team weg kon lopen. Datzelfde gold voor zondag. Tot halverwege het duel kon HCAW goed meekomen, daarna was het verzet gebroken. 

Uit de krant