Peter Spronk van KPN
Peter Spronk van KPN

KPN opent extra punten voor glasvezel

Algemeen

BUSSUM - Om meer mensen te informeren over glasvezel heeft KPN aan de Laarderweg en de Koekoeklaan een extra informatiecentrum geopend. Anderhalve maand lang kunnen belangstellenden informatie inwinnen over glasvezel.

Als alles volgens plan verloopt, wordt er gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk in heel Bussum. Daarvoor moet 30 procent van de Bussumse huishoudens een abonnement aanvragen. KPN merkt dat veel mensen nog nadenken over de aanvraag. "Daarom proberen we mensen de komende weken bewust te maken van de voordelen van glasvezel. Veel mensen zijn nog afwachtend. Onbekend maakt onbemind", zegt Peter Spronk van KPN. "Maar glasvezel heeft vele voordelen die nog niet bij iedereen bekend zijn. Surfen op het web bijvoorbeeld, gaat straks stukken sneller, net als het uploaden en downloaden van bestanden. Maar er zijn nog meer voordelen. In het informatiecentrum leggen we alle voordelen uit en geven antwoord op vragen. En als het nodig is, helpen we met de aanvraag."

De KPN infocenters aan de Laarderweg en de Koekoeklaan zijn dagelijks geopend. Op maandag tussen 13.00 en 18.00 uur en op dinsdag t/m donderdag tussen 10.00 en 18.00 uur. Op vrijdagavond is er koopavond tot 20.00 uur. Op zaterdag zijn de infocenters tot 16.00 uur geopend

Uit de krant