Afbeelding
Foto: PR

Geloof, hoop en liefde centraal én week van Cinekid Festival

Cultureel

BUSSUM - De premièrefilms van Filmhuis Bussum zijn deze week mooi samen te vatten in drie thema’s: geloof (met een knappe non in ‘Benedetta’), hoop (op een betere toekomst in ‘The Man Who Sold His Skin’) en liefde (van een rijkaard voor zijn kinderen in ‘Pourris Gâtés’). 

“Uiteraard kun je over al deze films weer gezellig napraten in ons café!”, aldus de medewerkers van de filmzaal aan de Brediusweg in Bussum.

De herfstvakantie komt eraan! Nog geen plannen? Het wordt weer één groot feest voor kinderen van 4 tot 14 jaar met het Cinekid Festival. Koop snel je filmkaartje: deze is ook geldig voor het toffe MediaLab!

100 jaar Charlie Chaplin
Op zondag 17 oktober start het feestje van 100 jaar Chaplin met de vertoning van ‘The Kid’, met een inleiding van Bruce Gray. De vier zondagen erna zijn te zien: ‘City Lights’, ‘Modern Times’, ‘The Great Dictator’ en ‘The Gold Rush’.

Women Make Film
Ook wordt een begin gemaakt met met ‘Women Make Film’. De reeks bestaat uit zeven delen van twee uur, die ook goed los van elkaar te bekijken zijn. Een aanrader voor elke filmliefhebber!

Het Filmhuis is op zoek naar vrijwilligers. Er is een ‘verspreider’ nodig voor het weekprogramma en een medewerker voor de financiële administratie. Lees hier de vacatures.

Online kaarten kopen: www.filmhuisbussum.nl 

Uit de krant