Afbeelding

Bussum Natuurlijk presenteert programma

Algemeen

BUSSUM - Het platform genaamd ...in Bussum Natuurlijk! laat vandaag en morgen zien welke duurzame projecten er in Bussum zijn. 

Vanavond is er een activiteitenprogramma van 19.30 tot 22.00 uur in Fort Werk IV. Zo vertelt Willem de Ridder een verhaal, is er een historische modeshow, kan iedereen meewerken aan een Bussums kunstwerk, geven leerlingen van het Technasium een presentatie over een duurzaamheidsproject en zijn er optredens. Ook wordt een speciale bus onthuld die de club gaat gebruiken voor het promoten van Bussum Natuurlijk. 

Morgenmiddag zijn de leden te vinden op het Julianaplein tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Er is dan een speciale markt waar ondernemers en organisaties laten zien hoe zij op grote of op kleine schaal duurzaam bezig zijn. Ook zijn er fairtrade en biologische hapjes en drankjes, waaronder een proeverij van de Wereldwinkel.

…in Bussum Natuurlijk! is een initiatief van Bussumse burgers, bedrijven en instellingen om samen meer bekendheid te geven aan Bussum Bewust en duurzame Bussumse projecten.

Uit de krant