Afbeelding
Foto: Gooise Meren Beweegt

Gamen en bewegen in de herfstvakantie met Gooise Meren Beweegt

Cultureel

NAARDEN - In de herfstvakantie kennismaken met E-sports? Na de succesvolle Kickoff events in Muiderberg en Bussum is er een gratis Kickoff event in Naarden op 22 oktober. Het programma bestaat uit Real Life Fortnite, FIFA Skills Game, VR Experience, Game Time (PS5 & Nintendo Switch) & de Game Wall (interactieve speelmuur).

Kinderen vanaf 10 jaar worden uitgedaagd met gamen en vervolgens gaan ze hun geleerde skills buiten en in de zaal in het echt oefenen. Gamen is leuk, maar bewegen ook. Gooise Meren Beweegt vindt het belangrijk om deze twee vaardigheden te combineren.

De activiteiten vinden vrijdag 22 oktober plaats in sportcentrum De Lunet in Naarden en kinderen vanaf 10 jaar kunnen deelnemen. Er zijn twee tijdsblokken waarin kinderen worden ingedeeld: van 12.00 tot 14.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Wees er snel bij, want vol is vol. 

Gooise Meren Beweegt

Gooise Meren Beweegt bestaat uit Sportverenigingsondersteuners, Buurtsportcoaches en een Jongeren op Gezond Gewicht regisseur. Zij ondersteunen en begeleiden sportaanbieders en bevorderen een gezonde leefstijl voor inwoners van de gemeente Gooise Meren. Daarbij staat regelmatig sporten en bewegen, gezond eten en drinken én buiten zijn met anderen centraal. Gooise Meren Beweegt vindt het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op een positieve en motiverende wijze het plezier van sporten en bewegen, samen met anderen ervaart en zich bewust is van een gezonde leefstijl.

Kijk voor meer informatie op de website: www.gooisemerenbeweegt.nl

Uit de krant