Foto: Alfred Cop Fotografie
Foto: Alfred Cop Fotografie

Nederlagen ondanks sterk spel HCAW

Algemeen

BUSSUM - De honkballers van Mr.Cocker HCAW hebben afgelopen weekend voor genoeg problemen gezorgd tegen Corendon Kinheim. De honkballers gaven geen enkel cadeau weg, maar kon desondanks toch geen punten overhouden aan de duels tegen de Haarlemmers. Donderdag won de beste club van het land geflatteerd met 8-0 van de Bussumers, zaterdag werd het 8-4 en ook zondag waren de Haarlemmers te sterk: 1-3.

Ondanks dat Corendon Kinheim donderdag langzaam weg kon lopen, hadden de Bussumers lang kans op een goed resultaat. HCAW kwam meerdere keren op de honken, maar geen van de lopers kon scoren. De Haarlemmers deden dat wel en wonnen met 8-0. 

Zaterdag moest Mr. Cocker HCAW al de eerste slagbeurt 3 punten toestaan. Toch herstelde de ploeg goed: Kaj Timmermans, de jonge Bussumse werper, deed het erg goed. Onder de Bussumer vocht Mr.Cocker terug. Zondag was het Mr.Cocker HCAW dat een voorsprong pakte: 1-0. Helaas bleven andere kansen op meer punten onbenut. Toch konden de Bussumers erg lang standhouden en had het team kans om met een goed resutlaat van het veld te stappen. Pas zes slagbeurten later kon de tegenstander terugkomen. Daarna pakte het team alsnog de zege: 1-3.

Uit de krant