Afbeelding

HCAW-veld met feestje geopend

Algemeen

BUSSUM - Wethouder Paul Barneveld heeft vandaag het kersverse hoofdveld van HCAW geopend. Dat deed de wethouder vlak voor de start van de honkbalwedstrijd van HCAW tegen koploper DOOR Neptunus.

Met het openen van het veld werd zondag het maandenlange werk afgerond. Het hoofdveld van de Bussumse honk- en softbalclub heeft de afgelopen maanden een grote metamorfose ondergaan. Zo heeft HCAW nu, als eerste Nederlandse hoofdklasseclub, een veld van kunstgras. Wethouder Barneveld was, met het opstellen van de Sportnota waarvan het werk onderdeel was, één van de aanjagers van het opknappen van het sportcomplex van de club.

HCAW heeft ondertussen al enkele duels op het hoofdveld gespeeld. Het eerste team van de club wacht nog steeds op de eerste punten en staat vooralsnog laatste.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Gezin Leyds uit Naarden doelwit van gerichte acties ‘Er is gewoon iemand die de opdracht heeft of een schuld heeft om de opdracht uit te voeren’ Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Skatepark West in Muiden eindelijk open Algemeen gisteren
Afbeelding
BrinkPop Muiderberg groot succes foto’s 4 jul, 09:53
Logo
Afbeelding
Catherine Keyl opent nieuwe couveuseruimte Open dag Vogelhospitaal Naarden groot succes: jonge vogels zitten er weer warmpjes bij Natuur en Milieu 4 jul, 09:33
Afbeelding
Beach Event Muiderberg: 72 kids genieten volop foto’s 4 jul, 09:00
Afbeelding
‘Nardinc wijkt uit’ bij Utrechtse Poort Cultureel 3 jul, 16:26
Afbeelding
Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland: ‘Alle kinderen een zwemdiploma!’ Algemeen 3 jul, 16:16
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring De schrijvende buurvrouw van Jan Veth Algemeen 3 jul, 11:30
Voorproefje Bussumsnieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief