Afbeelding

Bussumse sport van het weekend

Algemeen

Late zege voor hockeysters

De hockeysters van Gooische maken nog steeds kans op de play-offs. De Bussumse dames wonnen zondag op de valreep van Myra: 1-0. De Bussumers speelden goed, maar hadden volop problemen met het stugge Myra. De nummer acht van de poule speelde behouden en zorgde ervoor dat de Bussumers alles op alles moesten zetten om te kunnen scoren. De treffer van de ploeg volgde pas erg laat: Gooische kreeg vlak voor het slot van het duel een terechte strafbal en maakte vervolgens geen fout.

Nederlaag voor heren

De hockeyheren verloren afgelopen weekend krap van het veel lager geklasseerde VVV. De Bussumers moesten genoegen nemen met 1-2 tegen de nummer zeven van de poule. Door de nederlaag staat de ploeg nu derde, met een punt achterstand op de nummer twee, USHC.

 Klassebehoud voor squashers

Het eerste squashteam van Squash & Welness heeft klassebehoud zeker weten te stellen. De Bussumse squashers wonnen afgelopen weekend de play-offs. Nadat Frank van Riet de eerste punten pakte, verloor Ronald Monsma. Daardoor werd het duel erg spannend. Remco de Bruijn speelde sterk en bracht de Bussumers wederom op voorsprong. Reservespeler Eddy Sigrist stelde de zege zeker. De squasher boog knap een achterstand om en pakte vervolgens twee games.

Uit de krant