SDO doet goede zaken

BUSSUM - Op jacht naar de play-offs heeft SDO zondag goede zaken gedaan. De voetballers wonnen zonder problemen van Houten met 2-0 en hebben daardoor nog alle kans om over een maand te promoveren naar de eerste klasse.

SDO had geen problemen met het zwak spelende Houten. Met snelle aanvallen over de flanken zorgde de ploeg al snel voor gevaar. Dat leverde ook meteen kansen op. Na wat plaagstootjes van onder anderen Jeroen Harsevoort kon Zeno Peereboom de score openen voor de Bussumers. Er volgden nog veel meer kansen, SDO kreeg zelfs een strafschop, maar deze werd gekeerd.
Vlak voor rust kwam toch de tweede treffer van de voet van Berry van 't Land, waardoor de zege zeker was. Houten probeerde nog druk te zetten om voor een ommekeer te kunnen zorgen, maar SDO kon dat goed pareren.

Voetbalvrouwen probleemloos
De voetbalvrouwen van SDO hebben zonder problemen gewonnen van Fortuna Wormerveer. De voetbalsters waren met 3-0 te sterk.

SDO zette al snel druk en dat leverde ook al vroeg goals op. Deborah van Boxtel maakte voor rust twee goals. Ook in de tweede helft speelde SDO goed, maar verspeelde veel opgelegde kansen. De derde goal werd gemaakt door Fresia Cousino Aris.