SDO heeft het nog lastig tegen 10 man van Roda46. Foto: Johan van der Geest

Bussumse sport van het weekeind

SDO - Roda46 1-2
SDO won zondag voor de zesde keer op rij. De zege op Roda46 was verdiend, maar de Bussummers maakten het zichzelf nog wel onnodig moeilijk.

SDO creëerde vanaf het begin volop kansen, maar stuitte op de uitblinkende doelman Thijs Janssen van Roda46. Dennis de Loos en Zeno Peereboom zorgden niettemin voor 0-2. De tweede helft speelde Roda46 (na een rode kaart) met tien man. SDO bleef in de tweede helft kansen creëren, maar keeper Janssen bleef uitblinken. Vlak voor tijd viel de goal aan de andere kant en werd het nog even spannend. Maar het bleef bij 1-2 en daardoor staat SDO nu derde.

MIK - DOC 13-12
DOC wilde de goede lijn van vorige week doortrekken in het uitduel met MIK. Maar de Bussumse korfballers lieten toe dat de Amsterdammers de winst naar zich toe trokken. DOC begon goed aan de wedstrijd en Cindy de Boer schoot van afstand raak. Bij rust was het 5-8 voor DOC. Daarna ging het mis. MIK kwam sterk terug en maakte vlak voor tijd de winnende treffer: 13-12.

Knooppunt - Jos Geerling 8-2
Voor de slotwedstrijd van dit seizoen bracht Jos Geerling een bezoek aan kampioen 't Knooppunt. De zaalvoetballers uit Bussum verloren kansloos met 8-2. Voor de eindklassering maakte het niets uit, de vijfde plaats in de Topklasse A was al zeker.

Rabo drie jaar sponsor Spieghel
Rabobank Noord Gooiland is voor drie jaar hoofdsponsor van GLTC Het Spieghel. De ondertekening van het contract vond onlangs plaats bij het begint van het nieuwe tennisseizoen. Het blijft niet bij een financiële bijdrage. De bank en de tennisclub gaan samen sportieve activiteiten organiseren.

Rabobank drie jaar sponsor van GLTC Het Spieghel.