Charlotte (rechts) samen met haar zus tijdens de Opkikkerdag in 2011.
Charlotte (rechts) samen met haar zus tijdens de Opkikkerdag in 2011.

'Charity family workout' voor Opkikker

Algemeen

BUSSUM - In Squash & Wellness in Bussum wordt op zondag 21 april geld ingezameld voor de Stichting Opkikker. Onder de noemer 'families for families' zijn er allerlei sportieve activiteiten, waaronder een spinningmarathon.

De familiedag komt voort uit een initiatief van Bianca Bos uit Bussum en haar dochter Charlotte. Zijn hebben de spinningmarathon georganiseerd. "Omdat de Opkikkerdag altijd voor families is, wilde de sportschool dit breder trekken en maakte er een familiedag van. Alles komt ten goede van Stichting Opkikker", meldt Bianca.

Het is een veelzijdige 'charity family workout' geworden met onder andere streetdance, judo en een FunXtion Zone Challenge voor het hele gezin. Wie het liever iets rustiger aan wil doen, kan terecht bij de workshop schilderen. Verder zijn er een high tea, livemuziek en een loterij.

De opbrengst is voor de Opkikkerdagen waarmee langdurig zieke kinderen een onvergetelijke dag wordt bezorgd. Charlotte kreeg eind 2011 zo'n dag aangeboden. Inmiddels is ze ambassadeur van de stichting Opkikker.

Lees hier het verhaal van Charlotte in BussumsNieuws van 14 december 2011 (pdf - pag 7).

Uit de krant