Afbeelding

SDO verschalkt koploper FC Weesp

Algemeen

BUSSUM - Op jacht naar de play-offs heeft SDO zondag goede zaken gedaan door koploper FC Weesp aan de kant te zetten. De Bussumers waren net een stapje beter en stapten na een spannend duel met 1-0 naar de kant.

SDO en FC Weesp waren meteen na de aftrap aan elkaar gewaagd. Meteen na de rust zette SDO aan. Na een goede voorzet schoot Daan Stroomberg op de paal, even later stond het houtwerk ook een goal van Berry van 't Land tegen. De toeschouwers aan de kant zagen wel dat SDO aandrong op de eerste goal; de kansen werden steeds groter. Na net wat meer dan een uur voetballen kwam de goal er ook. Een schot van afstand van Ilias El Mazouji werd totaal verkeerd beoordeeld door de doelman van FC Weesp, waardoor het schot tot goal gepromoveerd werd.

Concurrent verslaat vrouwen
De voetbalvrouwen van SDO hebben afgelopen weekend verloren van VDZ. De Bussumers moesten met 2-4 toegeven tegen de net wat slechter presterende concurrent. SDO probeerde van alles, maar had volop problemen met VDZ. De tegenstander was een stuk sterker dan de Bussumers. Door de nederlaag staat SDO nog steeds op plaats 5 van de stand, een plaats voor VDZ.

Uit de krant