SDO op karakter langs OSM'75

BUSSUM - Zonder echt hoogstaand voetbal heeft SDO zondag gewonnen van OSM'75. De voetballers klommen op naar plaats 5 van de competitie door de medepromovendus met 0-2 aan de kant te zetten.

SDO was vanaf de aftrap beter dan OSM'75 en zorgde al snel voor veel gevaar voor de goal van de tegenstander. Toch had SDO het zwaar, vooral vanwege het harde spel van OSM'72. Na een half uur konden de Bussumers op voorsprong komen. Een hoekschop van Djoey Dorrestein werd door Berry van 't Land gekopt, maar nog net gestopt. De bal kwam voor de voeten van Rick van der Velden, die met een volley het doel vond. De tweede helft maakte SDO veel fouten, maar er volgde toch een tweede treffer van de voeten van Dennis de Loos.

Afgetekende zege voetbalsters
Vooral door een erg sterke tweede helft hebben de voetbalsters van SDO zondag gewonnen van SJC: 5-1.

Voor de rust had SDO nog veel problemen met de sterke tegenstander, SJC kwam ook voor voorsprong. Na de rust stond er een ander SDO op het veld. De Bussumers konden al snel een tegentreffer produceren, waarna het hek van de dam was. Met goed voetbal en vooral veel druk op de goal van de tegenstander werden er nog 4 treffers gemaakt.