Bussumse sport van het weekend

Geen punten BHC/SDS'99 na sleutelduel

De handballers van BHC/SDS'99 hebben geen punten overgehouden aan het treffen met nummer laatst LHV. De concurrent was met 33-25 te sterk voor de Bussumers.

Ondanks de nederlaag waren er genoeg kansen voor de Bussumers. Voor rust waren de twee teams nog erg aan elkaar gewaagd, maar naarmate het duel vorderde leek BHC/SDS'99 het spel over te nemen. De Bussumers pakten een voorsprong, maar vergaten vervolgens toe te slaan. LHV kon daardoor terugkomen, BHC/SDS'99 werd te nerveus en verspeelde de voorsprong. Na de rust nam LHV het duel over en moesten de Bussumers genoegen nemen met een nederlaag.

ESDO te sterk voor DOC

DOC heeft zaterdag het eerste duel van het jaar verloren. De Bussumse korfballers verloren, na een korte stop van twee duels, het treffen met ESDO: 14-11.

Voor de rust leken DOC en ESDO nog gewaagd aan elkaar, maar vlak voor de slotfase van de eerste helft nam ESDO het duel over. De tegenstander speelde een stuk beter en pakte een voorsprong van 3 punten. DOC probeerde dat na rust met man en macht goed te maken, maar kwam net tekort.

Zaalvoetballers net ten onder tegen koploper

Een goed duel, maar net geen punten voor de zaalvoetballers van ZVV Jos Geerling afgelopen week. De zaalvoetballers troffen koploper Kawin en deden lang goed mee, maar kwamen met 3-4 net tekort.

Ondanks een goede start van de Bussumers met enkele kansen kwam de tegenstander op voorsprong. Al snel stond het 0-2. Vlak voor rust kon ZVV Jos Geerling terugkomen met een goal van Daan Stroomberg. Na de thee zochten de zaalvoetballers naar een ommekeer. Twee doelpunten van Jesse Stroomberg zorgden ervoor dat ZVV Jos Geerling de tegenstander tot een punt kon naderen. Meer bleef echter achterwege.

Goede week voor squashers

Het gaat goed met de squashers van Squash & Wellness. De squashers verloren afgelopen weekend dan wel van het Rotterdamse Victoria (8-11), maar pakten toch onverwacht acht dure punten.

Roland Monsma verraste al snel door met 3-2 de eerste punten te pakken. Ook Koos van Empel kon de volle punten pakken. Remco de Bruijn en Frank van Riet verloren hun duels, maar konden wel enkele punten pakken.